HORSES

Shetlanninponi Mixonyx, 27 - vuotias ori. Kisattu pienimuotoisesti. Ollut parina edesmenneen Donnan kanssa valjakossa. Erinomainen ajoponi.  Voi keksiä ratsastaessa temppuja tai tykyttää kuin juna eteenpäin. ”Onnari”, ”Onski” ”Pikku-ori”, ”Ykkönen”. 

Suomenhevonen Huldan Poika, 26-vuotias ruuna. Ollut ravihevosena, työhevosena, ratsastuskoulussa tuntihevosena sekä vaellushevosena. Kiertänyt useita koteja kunnes löysi omaan kotiin 16-vuotiaana. Nykyisin lähinnä ajetaan vaunuilla
maastossa.
Ruunattu vasta yli 10-vuotiaana. Todellinen monitoimihevonen. Se oikea suomenhevonen, omaa luonnetta, sisukas, nöyrä & kaikkensa tekevä. Sydän täyttä kultaa, oikealle ihmiselle elämän hevonen. Mamman terapeutti. 
”Dulle”, ”Poika”, ”Mamman kulta”, ”Kreivi Dukkula” 

 

 

Suomenhevonen Mikun Marita. Ostettu kesällä 2010. ”Miku”, kotoisimmin ”Mirkku” on 21-vuotias tamma. Ollut aikaisemmin kolmessa eri kodissa. Tammamainen luonne, jonka kanssa on tehty töitä luottamuksen savuttamiseksi mukavin tuloksin.  Haasteellinen ratsastaessa, kokeilee hoitaessa myös veraita ihmisiä. Yhden ihmisen hevonen. Saa nautiskella elämästään lähinnä olohevosena. Mamman mielestä rakenteeltaan erinomainen.  Kiintynyt kovasti Dulleen. Tuntee myös nimet : ”Mikuliini, ”Mirkku-kurkku.” ja ”tyttö”.

Ruotsin ardenneri Matilda, ”Matte”. Perheen uusin tulokas. Ostettu helmikuussa 2017. Ratsastetaan ja ajetaan. Mahtava koko on laittanut varusteiden hankintoihin haastetta, mutta sellaiset on nyt löytynyt. Kotiutunut erinomaisesti. Mamman haave, joka toteutui yllättävän nopeasti. Rauhallinen, joskin kokeilee vierasta. Kaikki on suurta tässä hevosessa, niin myös sydän!
                   

©Kennel Worrigal
Webdesign ©Pet-Web 2008