Sydämellisesti tervetuloa kotisivuillemme / Welcome to our websites!

    “You can find Worrigal ACDs in obedience, agility, searching,          trailing, tracking, tracking FH, herding cattle, show rings and as water rescue, rescue and messenger dogs." 

   “Worrigal karjiksia on tokossa, agilityssä, haussa, jäljellä,    etsinnässä, erikoisjäljellä, nautapaimenina, näyttelykehissä,    vesipelastuksessa, pelastuskoirana ja viestillä.”


Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan koiriimme ja hevosiimme.
Jos etsi roduistamme tietoa, ole hyvä käytä linkkejä hyväksesi.

Olemme saaneet kasvaa koiraharrastuksen parissa lapsesta saakka.
Rotunamme on ollut saksanpaimenkoira. Annen lapsuuden kodissa oli lisäksi paljon erirotuisia metsästyskoiria. Ensimmäinen kasvattikin oli mäyräkoira.
Sydämemme vei australiankarjakoira. Rakas-Bonuksemme tuli taloon 1996. Meillä syntyi ensimmäiset karjis-pennut v.1999 Cattlefarm´s kennelin nimelle. Tästä pentueesta meille jäi Poju ja Sista.  Poju vei meidät kehiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja se saavutti jo hyvin nuorena paljon menestystä. Harrastimme aktiivisesti koirillamme eri lajeja. Niin rauniot, haku – ja jälkimetsät, toko ja agilitykin ovat meille tuttua puuhaa. Pojusta meille saapui Hanna-tytär v. 2002. Rakas Bonukseni siirtyi ikuisuuteen keväällä 2010. Tämä koira jätti suuren aukon perheeseemme, jota kukaan ei voi koskaan täyttää. Bonus oli elämäni koira. Bonuksen muisto näkyy kasvatustyössämme. Perheessämme asuu tällä hetkellä  multiwinner Poju, tänä vuonna 15-vuotta täyttävä teräsvaari sekä Pojun lapsenlapsenlapsi Jojo (Worrigal Jojo Jarrah)
.

Olimme ihastuneet vuosia aikaisemmin bullterrieriin. Erilaisten vaiheiden kautta ystävältäni saapui meille juhannuksena 2003 pieni kääpiöbullterrieri narttu Wanda. Wanda varastikin kaikkien sydämen. Wanda on myös saavuttanut paljon menestystä. Ennen kaikkea se on perheemme diiva. Wandasta meillä on kaksi poikaa. Puna-valkoinen Taavi ja tricolor Uno.

Meillä on onni ollut saadessamme molempien rotujemme kanta-nartuiksi hienot koirat, joilla on upea luonne. Nämä nartut tulevat aina ja ikuisesti olemaan meille hyvin tärkeitä!

Hevoset ovat olleet aina perheeseemme kuuluva asia. Anne tuulettaa ajatuksiaan opetustyöstä hevosten parissa. Suomenhevoset Dulle ja Miku, oriimme arabi Granad ja shetlanninponimme Onyx tarvitsevat huolenpitoa, kuin myös kääpiökanimme Toffee.

Tuoreimman tulokkaamme myötä on jälkimetsät tulleet takaisin viikonlopun ohjelmaan. Jojo on Juuson koira. Kuopuksemme onkin vastannut Jojon kasvatuksesta. Saan kuitenkin käyttää Jojoa treeneissä ja kehissä ;) On ilahduttavaa, että koiraharrastuksellemme on jatkoa näkyvissä. Kasvattimme ovat saaneet tuloksia, koulutustunnuksia, mestaruuksia ja valioituneet. Kiitokset näistä kuuluu aktiivisille Worrigal- koirien omistajille!


Olkaa hyvä ja kurkistakaa kotisivuihimme!


Terveisin,
Kennel Worrigalin väki


Latest updates 2018

14.11 News, Puppies, Litters
1.9 News, Puppies
13.8 News

 


©Kennel Worrigal
Webdesign ©Pet-Web 2008