Viisareita on siirretty taaksepäin: "Lokakuun yllätys" Irania varten ja loppuvuonna 2008 Israelin vetäytyminen Länsirannalta!


Alaotsikko: Kuten Cutting Edge on sanonut, avaintapahtumat ovat kauempana tulevaisuudessa kuin mihin useimmat ihmiset uskovat. Illuminaatilla on yksinkertaisesti liian paljon keskeneräisiä töitä. Sanomat sodista jatkuvat, vaikka tämä suunniteltu sota on vielä jonkin matkan päässä tulevaisuudessa.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä

"Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu." [Matteus 24:6]
Ota huomioon tästä Raamatun jakeesta, että meidän Herramme tunnisti kaksi tärkeää elementtiä jotka merkitsisivät aikakauden loppua: sodat ja sanomat sodista. Koko 1900-luku on ollut täynnä näitä molempia; kaksi maailmansotaa, Korean sota, Vietnamin sota, sekä ensimmäinen Irakin sota, samalla kun Kylmä sota edusti kohtaa "sanomia sodista".

9/11-iskujen jälkeen, Presidentti Bush on hyökännyt Afganistaniin ja Irakiin, täyttäen "sota" -osuuden Matteuksen luvusta 24:6. Lisäksi, Presidentti Bush on julkisesti uhannut hyökätä Iraniin samalla kun jatkaa painostusta Venezuelaa vastaan saaden Presidentti Chavezin varoittamaan hyökäyksen seurauksista. Nämä seikat edustavat "sanomia sodista" -osuutta.

Irakin sodan alusta lähtien, Cutting Edge on kaatanut kylmää vettä niiden päälle jotka väittävät että Länsimaat pystyisivät valloittamaan Iranin tai hävittämään maata niin pahoin että Iranin hallitus kaatuisi. Me perustelemme tämän seuraavilla faltoilla:

 1. Iran (Persia) sotii yhdessä Venäjän kanssa Israelia vastaan (Hesekiel 38-39).

 2. 12.4.2003, Venäjän presidentti Putin varoitti vakavasti että hän ei salli USA:n suorittavan enempää "hallituksen vaihdoksia" Lähi-idässä (uutinen 2003). Jos USA ja/tai Israel hyökkäisivät menestyksekkäästi Irania vastaan, Venäjän uskottavuus kärsisi.

 3. Koska Venäjällä on skalaari-teknologiaa jolla voidaan estää USA:n hyökkäys Irania vastaan, ja mehdollisesti jopa Israelin hyökkäys, maa tulisi käyttämään tätä teknologiaa estääkseen Länsimaiden hyökkäykset. Tämä skalaari-teknologia kykenee muiden asioiden ohella suojaamaan näkymättömällä kilvellä minkä tahansa kohteen maan päällä tai minkä tahansa liikkuvan kohteen.

 4. Koska historian tutkiminen on paras keino ennustaa tulevaisuutta, me emme usko että nämä nykyiset sotaisat puheet johtavat mihinkään. Me olemme kuulleet tätä retoriikkaa jo kesällä 2003, ja joka kerta me olemme perääntyneet. Tämä hyökkäys Irania vastaan olisi pitänyt suorittaa jo kesällä 2003 jolloin Saddam kukistettiin, ja jolloin meillä oli paljon sotalaivoja ja lentokoneita plus voittoisa armeija alueella. Verrattuna vuoden 2003 tilanteeseen, meidän joukkomme tänään ovat paljon heikompia.

 5. Koska Iranilla on nyt hyvin varustettu armeija, maa kykenee saamaan aikaan suurta sotilaallista tuhoa sekä maailmantalouden romahtamisen, me uskomme että Illuminati ei ole valmis hyökkäämään ennenkuin he ovat valmiita aloittamaan Kolmannen maailmansodan. Me näemme että heillä on vielä monia projekteja kesken.

 6. Israel ei ole vielä evakuoinut 80.000 siirtolaistaan Länsirannalta, eikä maa ole valmis ennenkuin vasta vuoden 2008 lopulla. Sekä Raamatun profetioiden että Illuminaatin suunnitelmien mukaan, Israel on avain Kolmannen maailmansodan ajoituksen suhteen; täten, mihinkään toimenpiteisiin ei ryhdytä ennenkuin Israel on valmis sotaan (uutinen 1422 ja 2095).
Täten, me emme ole yllättyneitä lukiessamme että me olemme olleet oikeassa sekä Iranin että Länsirannan suhteen, kuten artikkelin jälkimmäinen puolisko osoittaa.

Media tyrmää ajatuksen hyökkäyksestä Iraniin

UUTISKATSAUS: "Lokakuun yllätys 2006 -- Iran!", Middle East Realities, 8.4.2006.

"Täten ennalta-ehkäisevä sota Irania vastaan vaalien alla tänä syksynä, voisi, kuten Irakin miehitys, osoittautua pitkä-aikaiseksi katastrofiksi. Kun välivaalit lähestyvät ja hallituksen suosio on alamaissa, ja kun Bush/Cheney ovat vielä vaarassa joutua syytteeseen, Washingtonin sisäpiiriläiset muistavat menneisyydessä tapahtuneet pelinavaukset ja yllätykset. Sillä vanha Washington yhdistää tämän termin republikaanisiin konservatiivisiin presidentteihin kuten Ronald Reagan ja George H.W. Bush. Vuonna 1980, Iran oli taas kerran poliittisten juonittelujen keskipisteessä, tällä kertaa koskien epäonnistunutta panttivankien vapauttamista, josta kirja 'Lokakuun yllätys' -- kirjoittanut entinen Carterin sotilaallinen neuvonantaja -- kertoo. ...nyt taas kerran panokset ovat suurempia kuin koskaan, vuonna 2006."
Me emme usko että hyökkäys Irania vastaan kasvattaisi Presidentti Bushin suosiota niin että hänen Republikaaninen puolueensa saisi voiton Demokraateista vuoden 2006 välivaaleissa. Välittömästi, mikäli USA suorittaa iskun Iranin väitettyjä ydinlaitoksia vastaan, tapahtuisi seuraavaa:
 1. Iran sulkee Hormuzin salmen, saaden aikaan meillä talouden romahtamisen. Venäjän toimittamat Sunburn-ääntä nopeammat ohjukset pakottaisivat sitten USA:n laivaston vetäytymään Persianlahdelta Intian Valtamerelle, jossa ne olisivat ohjusten tavoittamattomissa mutta myös kaukana Iranin kohteista.

 2. Iran iskisi USA:n joukkojen kimppuun Irakissa kapinallisten avulla.

 3. Iran voisi hyökätä Basraan 200.000 sotilaansa voimin.

 4. Iran voisi hyökätä terrori-iskuin USA:n maaperällä.
Miten paljon tahansa me olemmekin eri mieltä artikkelin poliittisen johtopäätöksen kanssa, me otamme huomioon uskomuksen että Presidentti Bush hyökkäisi Iraniin lokakuussa, saaden sillä mukamas kerättyä poliittisia irtopisteitä; siinä mitä kutsutaan "lokakuun yllätykseksi".

Muistatko kun "lokakuun yllätyksestä" puhuttiin vuoden 2004 presidentinvaalien aikaan? Tällöin monet uskoivat että Bush antaisi käskyn hyökätä lokakuussa 2004 voittaakseen John Kerryn. Tietenkään, tätä "lokakuun yllätystä" ei koskaan tullut.

Wikipedia Encyclopedian mukaan, termi "lokakuun yllätys" tarkoittaa "tyrmistyttävää uutistapahtumaa jonka uskotaan vaikuttavan USA:n presidentinvaalien tulokseen; Sitä kutsutaan tällä nimellä koska vaalit Yhdysvalloissa ovat marraskuun alussa ja tapahtumat joiden arvellaan vaikuttavan äänestyskäyttäytymiseen toteutuvat yleensä vähän ennen vaaleja."

Me uskomme hyvin vahvasti että lokakuussa ei hyökätä Irania vastaan, syistä jotka me mainitsimme yllä.

Koska Israel on ainoa Läntinen kansakunta jolla on kyky vastata venäjän skalaari-aseisiin, me havaitsemme seuraavan uutisen hyvin mielenkiintoiseksi.

UUTISKATSAUS: "Israel ei tule olemaan eturintamassa Irania vastaan käytävässä sodassa", Hundu News, 10.4.2006.

"New York, (PTI) -- Israel ei tule olemaan eturintamassa sodassa jonka tarkoitus on estää Teherania kehittämästä ydinaseita vaikka Iran on uhka Israelille samoin kuin Euroopalle ja Amerikalle, sanoi pääministeri Ehud Olmert. 'Se on ongelma jokaiselle sivistyneelle valtiolle', Olmert sanoi TIME-lehden haastattelussa."
Mikäli Israel ei käytä armeijaansa iskemään Iraniin, ei tule olemaan hyökkäystä lainkaan. sillä amerikkalainen teknologia on hyödytöntä Venäjän skalaari-aseita vastaan. Ainoa mahdollinen skenaario on se, että Israel käyttäisi omia skalaari-aseitaan Venäjän skalaari-aseita vastaan ja antaisi USA:lle kunnia tästä.

Kuitenkin, Iranin tuhoisista vastatoimista johtuen -- nämä vastatoimet käynnistäisivät kolmannen maailmansodan -- me uskomme että tämä hyökkäys toteutuu vasta sitten kun Israel on valmis kolmenteen maailmansotaan.

Tämä ajatus mielessämme, salli meidän nyt palata Israelin kuumaan puheenaiheeseen, joka siirtää kolmannen maailmansodan alkamista 2½ vuodella eteenpäin.

Israel ei vetäydy Länsirannalta ennen vuoden 2008 loppua

UUTISKATSAUS: "Kadima kertoo Likudille: vetäytymiset tullaan suorittamaan vuoteen 2008 mennessä", Israel National News, 10.4.2006.

"Kadiman viranomaiset kertoivat Likudin neuvotteluryhmälle että Kadima suunnittelee toteuttavansa 'konvergenssi-suunnitelmansa' tyhjentää kymmeniä juutalaisia kaupunkeja Juudeassa ja Samariassa vuoteen 2008 mennessä."
Pysähdytäänpä tässä huomioidaksemme nämä kaksi hyvin merkittävää paljastusta jotka sisältyvät tähän lauseeseen.
 1. Israel suunnittelee vetävänsä Länsirannalta 80.000 juutalaista uudisasukasta vuoteen 2008 mennessä. Siihen on aikaa 2½ vuotta. Me olemme huomauttaneet että me emme tiedä kuinka kauan näin monen vastahakoisen siirtokuntalaisen evakuointi tulee kestämään, mutta nyt me tiedämme. Tämä tapahtuu seuraavien 2½ vuoden aikana. Nyt me ymmärrämme kuinka tärkeää se oli Israelille saada selvä enemmistö ja voittaa voimakas Likud-puolue. Vain siten on mahdollista toteuttaa tämä siirtokuntalaisten evakuointi.

 2. Huomioi että Sharonin "yksipuolinen vetäytyminen" on nimetty uudelleen Pääministeri Olmertin toimesta "konvergenssi-suunnitelmaksi" (konvergenssi = läheneminen). Tästä eteenpäin, tämä parempi nimitys tullaan liittämään kaikkiin uutisraportteihin jotka koskevat näitä pakko-evekuointeja. Tämä nimitys ei ainoastaan kuulosta pehmeämmältä, se viittaa kaikkien juutalaisten "lähenemiseen" sitten kun uudisasukkaat on karkoitettu Länsirannalta.
Salli meidän nyt jatkaa tämän artikkelin parissa:
"Kadiman neuvottelijat sanoivat että vetäytymiset toteutettaisiin ennen seuraavia USA:n presidentinvaaleja jotka pidetään marraskuussa 2008."
Tämä lausunto saattaa merkitä sitä että presidentti George W. Bush saattaa saada "ansion" tämän uuden tilapäisen palestiinalaisvaltion luomisesta sekä juutalaisten vetämisestä vuoden 1967 rajojen taakse. Tämä tarkoittaa sitä että Bushin seuraajan täytyy olla tekemisissä seurauksena olevan kolmannen maailmansodan kanssa. Presidentti Bush sanoi muutama päivä sitten että hänen seuraajansa täytyy käsitellä aihetta joka koskee amerikkalaisten vetäytymistä Irakista.

Nyt, meidän täytyy palata vielä kerran tähän artikkeliimme.

"Kadiman neuvottelijat myös kertoivat kilpailijalleen Likudille että Kadima vastustaisi kansanäänestystä koskien vetäytymistä. Koskien aihetta saada kansainvälinen vahvistus Israelin rajoille tämän konvergenssi-suunnitelman jälkeen, Kadiman edustajat painottivat että tämä puolue pyrkisi saamaan kansainvälisen hyväksynnän tämän suunnitelman toteuttamiselle, mutta ei Israelin uusien rajojen määrittelemisen osalta... Livnat lisäsi että 'aikataulu tämän konvergenssi-suunnitelman toteuttamiselle on äärimmäisen tiukka'."

"'Olmertin tarkoitus on suorittaa pikainen liike ja käyttää Knessetin enemmistöä tämän suunnitelman läpi viemiseen', hän sanoi."
Uskoen että "kannattaa iskeä silloin kun rauta on kuuma", Olmert suunnittelee toimivansa nopeasti perustaakseen laajan liittouman joka säilyisi vallassa silloinkin kun Israel alkaa evakuoida 80.000 vastahakoista kansalaistaan Länsirannalta. Olmertin täytyy myös ratkaista ongelma jonka Sharon jätti vetäydyttyään Gazasta, sillä hänellä ei ollut selkeää suunnitelmaa kuinka toimia tehokkaasti niiden yli 8.000 siirtokuntalaisen kanssa jotka hän pakotti lähtemään. Täytyy luoda ja toteuttaa toimiva suunnitelma että mitä tehdä näiden siirtokuntalaisten kanssa. Kenties toimivan ratkaisun puute -- antaa näille siirtokuntalaisille uudet kodit ja työpaikat -- on suurin syy siihen miksi tämä toteutus on siirretty vuoden 2008 loppuun.

Johtopäätös

Nämä kaksi uutista havainnollistavat tätä realitettia että Illuminaatin suunnitelman toteuttamista on siirretty. Lännen hyökkäystä Irania vastaan on siirretty ainakin tämän vuoden lokakuulle, samalla kun Israel suunnittelee saavansa päätökseen Länsirannan evakuoinnin vuoden 2008 loppuun mennessä.

Täten, me voimme päätellä että nämä "sanomat sodasta" Iranin osalta ovat vain tyhjiä huhuja, tarkoitusta vailla olevia ohkauksia. Vasta sitten kun Illuminati on valmis aloittamaan kolmannen maailmansodan, Iraniin hyökätään, ja vasta sitten kun Israel on valmis sotaan -- ja tämä tarkoittaa vuoden 2008 loppua.

Sillä välin, Illuminati tarvitsee lisää aikaa toimiakseen "ei-integroitujen valtioiden" ongelman kanssa, lisää aikaa jotta köyhdydetty uraani saisi muhia kunnolla ja tappaa enemmän ihmisiä, lisää aikaa jotta Israel saisi vetäytymisensä päätökseen ja lisää aikaa solvata Presidentti Bushia. Meidän kristittyjen täytyy olla kärsivällisiä, emmekä antaa olla kaikkien tuulten kuljeteltavia, sekä säilyttää asioiden koko kuva edessämme. Tällöin me emme eksy.

Vaikka me elämme lopun aikaa, maailma ei ole vielä aivan valmis lopullisiin tapahtumiin jotka edeltävät seitsemän vuoden ahdistusta. Ne toteutuvat Jumalan määräämänä aikana.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2125Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin