Venäjä sotii aktiivisesti Yhdysvaltain ulkopolitiikkaa vastaan saaden sodan näyttämään todennäköisemmältä


Alaotsikko: Uutiset siitä että Kiina ja Venäjä toimivat yhdessä hyökätäkseen Taiwaniin ja että Venäjä on valmis sotaan puolustaakseen Irania ja Syyriaa lisäävät sodan uhkaa.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä

UUTISKATSAUS: "Kiina ja Venäjä harjoittelevat hyökkäämistä Taiwaniin", Drudge Report, 17.3.2005.

"Moskova, Maaliskuu 17 (RIA Novosti) -- Eilen, Venäjän armeijan ylipäällikkö Kenraali Juri Balujevski yritti hillitä skandaalia joka syntyi ensimmäisten Venäjän ja Kiinan yhteisten sotaharjoitusten tiimoilta, nimeltään Commonwealth 2005, jotka on tarkoitus pitää tänä syksynä Keltaisella merellä... Alkuperäisten suunnitelmien mukaan oli tarkoitus harjoitella operationaalista ryhmätyöskentelyä terrorisminvastaisessa sodassa. Kuitenkin, Peking, muuttaen taitavasti näiden sotaharjoitusten luonnetta, on yrittänyt orientoida näiden kahden maan armeijat uudelleen niin että he harjoittelisivat hyökkäämistä Taiwaniin."
Vaikka Venäjä alunperin ehdotti tätä yhteistä sotaharjoitusta, hänellä ei ilmeisesti ollut aikomusta pitää niitä Taiwanin lähellä. Ilmiselvästi, Jos Venäjän ja Kiinan ilma-, meri- ja maavoimat harjoittelisivat hyökkäämistä Taiwaniin, tämä maa tuntisi olonsa uhatuksi.

Vaikka tässä Drudgen artikkelissa sanotaan että venäläiset ovat huolestuneita ja että he yrittävät saada sotaharjoitusten paikan vaihdettua, Putinin hallitus ymmärtää että heidän haluttomuutensa yhteistyöhön saattaisi suututtaa Kiinan jota Venäjä on kosiskellut pitkään. Venäjän on täytynyt tietää alun alkaenkin että Kiina haluaa käyttää näitä sotaharjoituksia peloitellakseen Taiwania. Loppujen lopuksi, molemmat maat ovat lähettäneet viestejä Amerikalle nyt jo kuukausien ajan että he ovat liittyneet yhteen muodostaakseen liiton joka perustuu miltei yksinomaan USA:n politiikan vastustamiseen.

Lue tämä uutinen joka valottaa tätä tosiasiaa.

UUTISKATSAUS: "Venäjä ja Kiina ilmoittavat strategisesta kumppanuudesta vastatakseen Lännen laajenevalle poliittiselle ja sotilaalliselle vaikutusvallalle", India Daily, 3.2.2005.

"Tang Jiaxuan, Kiinan Kansankongressin jäsen, sanoi Venäjällä ja Kiinalla olevan samanlaiset näkemykset alueellisista ja globaaleista asioista. Lähteet sanoivat että Venäjä ja Kiina ovat muodollisesti liittäneet kätensä yhteen pysäyttääkseen USA:n ja Euroopan sotilaallisen ja taloudellisen vallan kasvamisen. Tämä strateginen kumppanuus voi olla hyvin merkittävä kun etsitään yhteistä vastavoimaa maailman ainoalle supervallalle -- Amerikalle."
Kuten me olemme kertoneet aikaisemmin, tämä venäläisten ja kiinalaisten yhteinen akseli on kehittynyt pääasiassa vastavetona Presidentti Bushin aggressiiviselle politiikalle "käydä taistelua terrorismia vastaan". Kun Presidentti Bush käynnisti "ennalta ehkäisevien iskujen" politiikan, hän sai paljon vastustusta ympäri maailmaa. Kuitenkin, useimmat vastustavista maista olivat heikkoja. Näin ei kuitenkaan Venäjän ja Kiinan laita. Venäjällä on skalaari-aseita (uutinen 1776a ja 1776b); myös Kiina on aseistautunut tehokkaasti sillä entinen presidentti Bill Clinton luovutti maalle aseteknologiaa kahdeksan vuoden ajan (lue uutinen 1266 "Bill Clinton noudattaa 150-vuotiasta illuministista suunnitelmaa aseistaa Kiina tehden hänestä tasavertaisen vastustajan Amerikalle").

Täten, on erittäin merkittävää että Presidentti Bush kohtaa Venäjän ja Kiinan yhteisen opposition -- nämä ovat kaksi kansakuntaa joille Jumalan lopun ajan profetia antaa tärkeän roolin. Amerikalle, toisaalta, ei anneta profeetallista paikkaa lopun aikana jollet sinä harkitse sitä mahdollisuutta että USA on Ilmestyskirjan luvun 18 talouspoliittinen Babylon.

Nyt, salli meidän palata India Daily -lehden artikkeliin saadaksemme lisää informaatiota tästä nousevasta Venäjä-Kiina -allianssista.

"Tämä kumppanuus Kiinan ja Venäjän välillä alkoi itse asiassa kaksi vuotta sitten juuri Irakin sodan alettua... Venäjä toimittaa nyt Kiinalle huomattavan osan sen tarvitsemasta energiasta. Kiina puolestaan rahoittaa Venäjää. Venäjän ja Kiinan armeijoilla on salaisia tapaamisia joissa luodaan yhteistä puolustus-strategiaa siltä varalta että jompi kumpi maista joutuu hyökkäyksen kohteeksi."
Koska globaali iskusana tänä päivänä on "terrorismi", meidän ei pitäisi olla järin yllättyneitä kuullessamme että myös Kiina ja Venäjä toimivat tällä alueella.
"Myös terrorisminvastaisella rintamalla, Venäjä ja Kiina ovat muodostaneet liiton. Kiina ja Venäjä ovat molemmat huolissaan islamilaisista militanteista Tshetsheniassa samoin kuin Kiinan muslimeista länsi-Kiinassa."

"Kiinan luoma mekanismi neuvotella Venäjän kanssa turvallisuusasioissa on ensimmäinen kerta jolloin Kiina on astunut tälle alueelle." [Ibid.]

Kiina on myös lainannut rahaa Venäjälle.
Kiina on salaisesti lainannut Venäjälle 6 miljardia dollaria Jukos -öljy-yhtiön kansallistamiseksi." [Ibid.]
Looginen tulos tällaiselle laajalle yhteistyölle on muodollinen liitto.
"Kansainvälinen aivoriihi arvelee että pian Venäjän ja Kiinan strategisesta kumppanuudesta muodostuu NATO-tyyppinen sotilasliitto ja G7-talousliitto. Intiaa ja Brasiliaa kosiskellaan tähän liittoon." [Ibid.]
Niiden jotka saattaisivat epäillä että Intia ja Brasilia tulisivat koskaan liittymään tällaiseen USA:lle vihamieliseen liittoon, kannattaisi muistaa että Presidentti Bush on solminut aggressiivisen liiton Pakistanin, Intian pitkäaikaisen vihollisen kanssa. Ja jos Brasilia suunnittelee liittyvänsä seuraako Venezuela esimerkkiä? Ehkä Chavez suunnittelee liittyvänsä tähän ryhmään, ja tämän vuoksi Presidentti Bush uhkailee häntä.

Venäjä suunnittelee sotaa suojellakseen Syyriaa ja Irania

UUTISKATSAUS: "Venäjä suunnittelee sotaa puolustaakseen Syyriaa ja Irania", Rense.com, 17.3.2005.

"GATA (Gold Anti-Trust Action Committee) on luonut melkoisen informaatioverkon maailman ympärille."
Tällä dramaattisella aloituksella, kirjoittaja tarjoaa seuraavat näkökohdat jotka hänen mielestään osoittavat että Venäjä suunnittelee aloittavansa sodan Yhdysvaltoja vastaan.
"1) Venäjä valmistautuu mahdolliseen sotaan, ja sen toimet dollaria vastaan vihjaa tähän; he suojelevat Syyriaa ja Irania. Kiina seisoo Iranin rinnalla."

"2) Venäjä on tehnyt sopimuksia öljy- ja kaasuprojekteista sekä avannut mineraalinsa markkinoille... Venäjä on myös hylännyt ponnistuksensa sitoa rupla tiiviimmin dollariin. Tämä on ensimmäinen askel kohti sotaa... Tämä liike tarkoittaa että Venäjä lopulta määrittelee öljynsä euroissa."

Julkisissa lausunnoissaan viime vuosina, Presidentti Putin on toistuvasti sanonut että ainoa seikka jonka ansiosta Amerikka voi tahoittaa sotansa on se että kansainvälinen öljykauppa käydään dollareissa. Jos tämä etu otetaan pois, Amerikka ei voi enää käydä "terrorisminvastaista sotaansa".
"3) Aasia seuraa venäjää, ja on valmiina laskemaan markkinoille dollareita suunnattomia määriä... Kiina on jo laskenut mikä on optimaalisin ajankohta dollareiden dumppaamiselle. Tapahtumat tulevat seuraamaan toisiaan hyvin lyhyen ajan sisällä ja nämä suunnitellaan jotta aiheutettaisiin mahdollisimman paljon vahinkoa Yhdysvalloille."

"4) Lopuksi Yhdysvalloilta katkaistaan öljy... Yhdysvallat joutuu sotaan ja sekä Syyriaa että Irania vastaan isketään. Kenttäkomentajilla on lupa ja vihreä valo aloittaa sota minä hetkenä hyvänsä. Iranilla on ollut ydinaseita vuodesta 1991 lähtien." [Ibid.]

Kuten me olemme toistuvasti ilmoittaneet, Iran saattaa kohdata amerikkalaisten ja/tai israelilaisten iskun laitoksiaan vastaan mutta nämä iskut eivät kukista Iranin kovan linjan hallitusta (uutinen 2014 ja 2003). Edelleen, me tarkastimme uutiset Daily News Updates -osastoltamme alkaen kesästä 2003, jolloin USA:n hyökkäyksestä Irakiin oli kulunut muutamia viikkoja. Bushin hallitus uhkaili Irakia ja Syyriaa päivittäin. Venäjä varoitti Yhdysvaltoja olemaan hyökkäämättä emmekä me hyökänneetkään, vaikka rehentelevä retoriikka jatkui.

Edelleen, muista mitä entinen satanisti Doc Marquis sanoi. Hän kertoi että vaikka taloudellinen romahdus Amerikkaa ja Länsimaita vastaan oli suunnitteilla, tällainen romahdus ei tapahtuisi ennenkuin suunnitelman kaikki muut elementit olisivat paikoillaan. Mikään osa ei toteudu ennen omaa vuoroaan.

Mikä on tämä suunnitelma kolmannen maailmansodan aloittamiseksi?

Tämä maailmansota koostuu kolmesta sodasta:

1) Lähi-itä -- Israel sallii kapinan sytyttävän täysimittaisen sodan palestiinalaisia ja arabimaita vastaan.

2) Korean niemimaa -- Ydinaseselkkauksesta on päätetty; tämä saa useimmat ihmiset uskomaan että he kuolevat.

3) Kiina hyökkää Taiwaniin.

4) Terrorismi rähähtää käsiin maissa joiden johtajat on vaaleilla valittu.

5) Talouden romahdus.

Kaikkien elementtien pitää olla paikoillaan ennenkuin sota syttyy. Doc Marquis lausui painokkaasti Illuminaatin tuntevan että amerikkalaiset eivät hyväksyisi Uutta maailmanjärjestystä jolleivat he tuntisi itseään rikkaiksi sodan puhjetessa. Täten, heidät määrättiin käyttämään kaikkia käytettävissä olevia keinoja -- mukaanlukien kaikkein voimakkain noituus -- varmistaakseen että talous ei kaadu ennen sovittua hetkeä. Ekonomistit ovat ennustaneet vuodesta 1996 lähtien että USA:n talous ei pysy pitkään pystyssä. Siksi, suhtaudu näihin taloutta käsitteleviin asioihin niiden ansaitsemalla vakavuudella.

Avain joka kertoo paljonko aikaa maailmalla on ennen kolmannen maailmansodan puhkeamista on Israel. Kun hän on kunnolla eristänyt 99,3 prosenttia palestiinalaisista muurilla ja kun hän on vetänyt kaikki uudisasukkaansa pois siirtokunnista, kansanmurha josta on kerrottu Hesekielin luvussa 34 ja Obadjan jakeissa 15-18 voi toteutua (lue uutinen 1422, 1620 ja 1625).

Kuitenkin, uutiset että Venäjä ja Kiina aktiivisesti astuvat esiin vastustaakseen Yhdysvaltoja kantaa suurta profeetallista painoarvoa. Venäjä marssii Israelia vastaan kuten Hesekiel 38-39 kertoo; samoin kuin Kiina marssii Israelia vastaan niinkuin Ilmestyskirja 16:12 sanoo.

Totisesti, maailma marssii vakaasti kohti "viimeisiä synnytystuskia" jotka tuovat Antikristuksen aivan kuten nämä tapahtumat osoittavat.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2016Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin